Inlägg

Strikeforce: Tate vs. Rousey - Highlights från presskonferensen inför galan på lördag (video)

UFC on Fuel TV 3 - Uppdaterat Fight Card

Följ med Ariel Helwani och Ryo Chonan till en fiskmarknad i Tokyo (video)

Bellator 66 - Eddie Alvarez möter Shinya Aoki den 20 april i Cleveland

Aftonbladets krönikör Lasse Anrell går hårt åt sporten MMA, påstår att svenskarna inte är redo för MMA

Cage 18 - Assan Njie skadad, titelmatchen mot Ville Räsanen på lördag inställd

Dana White säger att Indien, Australien och Filippinerna står näst på tur för en säsong av The Ultimate Fighter

Alexander "The Mauler" Gustafsson är med i Sportspegeln i SVT 1 nu på söndag

Cage 18 - Intervju med Nicholas Musoke inför sin fight mot Kai Puolakka den 3 mars i Finland del 2 (video)

Quinton "Rampage" Jackson avslöjar att han tog testostronersättning inför sin fight med Ryan Bader

UFC on FX: Alves vs. Kampmann - Presskonferensen inför galan, startar kl. 01.00 svensk tid alt. 7pm ET/ 4pm PT